Restaurant

Stranden

Sommeren 2014 har været meget varm i Danmark, og det betyder at de danske strande hurtigt bliver fyldt op med badegæster.

Det er hårde tider for de typiske rejseselskaber som Spies, Startour og andre lignende som har svært ved at sælge rejser til sydens sol når der er bedre vejr herhjemme.

Planlægger du en tur på stranden er der noget som du bør have med, samt noget som du ikke bør have med.

Dette skal du have med på stranden:


Parasol, strandtelt eller anden form for skygge.
Det er vigtigt at du har mulighed for at give dig selv noget skygge når du er på stranden.

Musik
Sørg for at have musik med på stranden. Det kan være i form af din smartphone og en mobilhøjtaler. Husk at strømmen hurtigt bliver opbrugt på din smartphone når du også bruger den til at afspille musik, så anskaf dig også en batteribank. Både mobilhøjtaler og batteribank kan du købe hos boynq.dk

Badetøj
Der er ikke meget ved at være på stranden uden at kunne komme ud og bade. Derfor skal du have badeshorts eller andet badetøj med. Skal du se smart ud i badetøjet, kan du købe badeshorts i tøjmærker som Paul Smith eller lignende.

Dette skal du ikke have med på stranden:

Luftmadras
Det kan godt være at det er sjovt i en pool, i svømmehallen eller i en stille sø, men hvis du tager en luftmadras med i havet, vil strømmen og vinden hurtigt kunne føre dig så langt ud så det ikke er sjovt mere.

Sprut
I sommervarmen kan det være rart med noget at drikke, men lad være med at tage stærkt alkohol med på stranden. Husk på at der er børnefamilier og andre som også skal være på stranden. Derudover vil du nedsætte din reaktionsevne, udholdenhed mm. så der vil nemmere kunne ske en ulykke i vandet hvis du er påvirket af alkohol.